A Piaggio Miskolc Üdvözöl!

Üdvözöljük weboldalunkon!

 

Az oldal célja, hogy hasznos információkkal lássa el látogatóját a Piaggio termékekkel kapcsolatban.

 

 

Legyél az ország bármely pontján ne dönts, míg nem kértél egyedi személyre szabott ajánlatott kollégánktól.

Alkatrész áruház

Friss INFOk

Ötletes táblagép felhasználás
Táblagépüket érdekesen használják sógoraink....
2011-12-20 20:37:58
Győzött a Totalcar népi kezdeményezése
2011 December 1-től félnapos továbbképzés után bárki vezethet legfeljebb százhuszonöt köbcentis robogót, illetve motorkerékpárt, akinek érvényes autós jogosítványa van.
2011-12-04 21:35:40

új modellek 2012-re

új modellek 2012-re A novemberi esedékes Milánói motorkiáltáson, a Piaggio 2012-es újdonságai közül itt egy kis kóstoló....

A világ első, kipörgésgátlóval ellátott robogóját mutatja be a milánói EICMA kiállításon a Piaggio. A Beverly 350 Sport Touring természetesen blokkolásgátlót is kap, így komoly kihívója lehet például a Honda SH300i-nek, a Kymco People 300 Gti-nek és az Európában egyre népszerűbb középkategóriás, nagykerekű robogóknak.

A Beverly család már tíz éve létezik, azóta több mint 310 ezer példányt készítettek, kétszáztól ötszáz köbcentiig tartó motorválasztékkal. A háromötvenes modell blokkja teljesen új fejlesztés, a teljesítmény a gyári közlés szerint 33 lóerő, vagyis a legújabb Beverly ott lohol majd az eddigi négyszáz köbcentisek nyakán, de a fejlesztők szerint az Euro 3 normának megfelelő blokk mérete, tömege és fenntartási költségei a negyedliteresek szintjén marad.